Om os

Lokal og erfaren tømrer med fagligt håndelag

Hvis du har brug for en tømrer, der er lokalt forankret, og som samtidig udfører tømrerarbejde med et fagligt håndelag, kan vi hjælpe dig. Siden 1972 har vi udført mange og forskelligartede tømreropgaver i det vestjyske, som har gjort os til det dygtige og erfarne tømrerfirma, vi er den dag i dag.

For os er kvalitet og veludført arbejde grundstenene i alt, vi gør. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk eller vores kunders tilfredshed, hvilket er din garanti for et stykke håndværk udført i god kvalitet.

Vi er et lokalt firma, hvilket kommer dig til gavn i form af hurtig udrykningstid samt et lokalt kendskab, som gør os i stand til at komme hurtigt i gang med opgaven.

Om Hans Lodberg

Kvalitetsbyggeri har altid været vort motto og målsætning, siden 1972 har vi udført mange forskellige opgaver, det er vigtigt for os at aflevere et godt solidt arbejde til det aftalte tid og pris
Vi er Lokalt forankret firma, med et godt kendskab til lokalforholdene, det gør os stand til hurtigt at løse opgaverne efter de givne forhold / krav

Vi udfører mest opgaver i fritidshus segmentet, nye huse, tilbygninger, omforandringer, herunder tegninger og ansøgninger samt færdigmeldinger og de fleste reparations og vedligeholdelsesopgaver.

Vi har et godt samarbejde med Murer, Elektriker, VVS-installatør maler, tækkere m.m. som gør at vi har let ved at levere enhver opgave som totalentreprise, let og nemt for dig!

Har du et projekt i tankerne?